Figyelmeztetés és letölthető szülői nyilatkozat

Galériánkban nem található pornográf tartalom, ám előfordulnak olyan képek, melyek csupasz emberekből álló kompozíciót ábrázolnak, valamint vannak olyan rajzaink is, melyeken szövegesen szitkozódnak, valamint alkohol fogyasztását vagy hatását ábrázolják.

Galériánk nem különbözteti meg a szeretetet ábrázoló képeket a képeken ábrázolt szereplők neme alapján és soha nem is fogja ezt szempontként figyelembe venni a válogatás során, se előnyként, se hátrányként.

Jelen jogi körülmények között sajnos előfordulhat, hogy valaki ezt törvényt sértőnek találja, illetve vitathatatlan joga a szülőnek eldönteni, hogy miről szeretne a gyerekével beszélgetni, és milyen értékek mentén neveli gyermekét.

A Start Galéria Budapest a szeretet és a tisztelet mentén kötelezte el, és nálunk mindig lesz tere a fanyar humornak és a társadalomnak – akár görbe – tükröt mutató munkáknak.

Mindemellett fontos tudni, hogy Analóg Angelika, a galéria vezetője, szintén anya, így a programokra vagy kiállításra érkező fiatalokat korukhoz méltó módon igyekszik fogadni, illetve igyekszik elkülönítve tartani azokat a képeket, amiket anyaként nem tenne egy 14 évesnél fiatalabb gyerek elé, de rendezvényeken és kiállítási anyagokban előfordulhatnak olyan esetek, hogy ez nem kerülhető el.

A legjobb megoldása a helyzetnek egy személyes látogatás lenne, ahol megismerkedhet az itt látható képekkel, szeretettel várom! 🙂

Ha ezek fényében gyermekét nyugodtan engedi a Start Galéria Budapest eseményeire, kérem nyomtassa ki és adja a kezébe a Szülői beleegyező nyilatkozatot!

A nyilatkozat a fenti linkről letölthető, vagy a szövege innen kimásoltható:

TÖRVÉNYES KÉPVISELŐ  BELEEGYEZŐ  NYILATKOZATA

Alulírott 

NÉV:

ANYJA NEVE:

SZÜLETÉSI HELY, IDŐ:

ÁLLANDÓ LAKCÍM:

mint kiskorú gyermekem,

NÉV:

ANYJA NEVE: 

SZÜLETÉSI HELY, IDŐ:

ÁLLANDÓ LAKCÍM:

törvényes képviselője a jelen okirat aláírásával visszavonhatatlan hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy gyermekem a Start Galéria Budapest (címe: 1024 Budapest Margit krt. 15-17.) által megrendezett kiállításokon és egyéb rendezvényeken korlátozás nélkül részt vegyen és a kiállított alkotásokat megtekintse. Jelen nyilatkozatomat arra tekintettel teszem, hogy a Galéria tájékoztatása szerint az alkotások között esetenként előfordulhatnak 18 év felüliek számára bemutatható művek is. 

Budapest, 2021. december 2.

Törvényes képviselő