Fanfárok! Zengjetek!

A Start Galéria Budapest örömmel és büszkén jelenti be történetének első önálló kiállítását!

TÓTH Beatrix: Jack.Smells.Like.Jasmine

Megnyitó: december 2. 19 óra

Helye: Margit körút 15-17.

A kiállítás december 29-ig látogatható.

________________

Eljutottunk ide is 🙂 Elkezdtük Bea Toth-tal szervezni az első kiállításunkat 🙂 Bea volt az első ember, akinek a rajzait látva kiállítást akartam szervezni, eddig azt hittem vagy 10 éve, de kiderült, hogy ez úgy 5-6 éve lehetett 🙂

Nagyon szeretem Bea munkáiban, hogy szürreális, kényelmetlen és mégis olyan gyomorszorítóan finom és törékeny egyszerre. Imádom, hogy úgy tud a harmonikus és a diszharmonikus határán egyensúlyozni, mint egy igazi légtornász.

Nagyon szeretem, hogy a szép nem úgy szép nála, ahogy azt kényelmes szeretni.

A képeivel történeteket mesél, hol képzelt, hol megélt helyzeteket, és nagyon nagy erőssége, hogy kérdésekkel és felkavarva hagyja a nézőt a találkozás után.

Rengeteg művészetet fogyasztok festőként is, és mostmár galériásként is, és Bea munkái a maguk képtelenségével egyedülállóak, szerintem, nemzetközi szinten.

Bea is maga képzi magát, évekig minden egyes nap nekiült rajzolni, és ma is rendszeresen fest, rajzol, önmagáért, szabadon.

Egyre inkább azt érzem, hogy rengeteg ilyen búvópatakként alkotó tehetség van a környezetünkben, és nagyon bízom benne, hogy tudok tenni azért, hogy megkapják a megérdemelt figyelmet, és megtalálják azokat az embereket, akik ugyanúgy tudnak rajongani a munkáikért, mint jómagam. 🙂

Szóval gyertek majd megnézni a képeket 🙂

TÓTH Beatrix:
Tigrisölelés

Addig pedig ízelítőként: https://www.instagram.com/jack.smells.like.jasmine/

https://www.facebook.com/events/3058786347774669

Szeretettel várok mindenkit,

Analóg Angelika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *